Mark Knopfler, Boxen 13/6 2019

Mark Knopfler, Boxen Herning torsdag d. 13/6 2019
Koncertbus t/r fra bl.a. Aalborg, Randers, Aarhus…
Koncertbillet: Ikke inkluderet

Mark Knopfler er ubetinget en af de største guitarister nogensinde, og mange af hans sange har status som klassikere: Telegraph Road, Brothers in Arms, Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo & Juliet, Walk of Life, Tunnel of Love, So Far Away… for ikke at nævne diverse soundtracks til film – Local Hero m.fl.

An Evening with Mark Knopfler byder typisk på klassikere fra hele karrieren inkl. Dire Straits-numre, et velspillende band og lidt snak – alt i alt bliver det en velspillet, hyggelig og nostalgisk aften for alle, der siden 80’erne har nydt godt af Mark Knopflers overdådige guitarspil og udødelige kompositioner.

KARKON arrangerer bustransport fra Nord- og Østjylland til koncerten i Boxen – nem transport, venlige priser, god stemning og godt selskab 🙂
Bussen holder foran Boxen (ankomst ca. kl. 18.00) og kører hjemad ca. 30 minutter efter koncertens afslutning.

Priser:

Den viste pris jvf. dine valg er den samlede pris for bustransport, evt. tilkøb af koncertbillet, billetgebyr til den officielle billetudbyder, rejseleder og skræddersyet stemning i bussen til netop denne event samt vores administrationsgebyr.
Forsendelsesomkostninger jvf. dit valg tillægges prisen inden betaling.

Tilmelding til fællesspisning inden koncerten:

Tilmelding lukket
Vi beregner ankomst ved Boxen kl. 18.00 og bestiller bord til de interesserede. Fællesspisning bliver en lækker buffet i Boxens restaurant på 2. sal. Prisen for denne er kr. 275,-/person ekskl. drikkevarer. Dørene til salen åbnes kl. 19.00, og koncerten starter kl. 21.00.

Fællesspisning er ikke inkluderet i turens pris, og man er frit stillet til at spise på anden vis – blot samler vi de interesserede gæster til spisning inden koncerten.

Opsamlingssteder:

14.45: Aalborg Busterminal, perron 10
15.45: Randers v/ Circle K, Viborgvej
16.45: Århus, Musikhuset
18.00: Ankomst ved Boxen

Forsendelse:

Vælg den gratis “Kun bustransport” – rejsebeviset tilsendes som PDF-fil pr. mail.

Links:

Handelsbetingelser
Information om koncerten (MCH.DK)
Varm op med “Brothers in Arms”, live i Berlin 2007 (YOUTUBE)