Karkon ApS er videreførelsen af koncert- og sportsaktiviteterne fra Karstens Koncert- og Sportsrejser A/S. Karsten arrangerede den første koncertrejse i 1984, og vi har således mere end 35 års erfaring bag os, hvilket er unikt på vores område.

En bustur med Karkon betyder, at du rejser til et arrangement med en masse mennesker, der har samme mål og interesse som dig selv. Samtidig behøver du ikke tænke på, om der går tog/bus hjem om natten, om du får for meget alkohol til at kunne køre bil, hvor du skal parkere eller om det er forsvarligt at køre hjem om natten: Du møder op på opsamlingsstedet og bliver transporteret helt hen til koncert-arenaen eller stadion. Turen slutter, hvor den begyndte – på dit opsamlingssted.

OM VORES TURE

Vi vægter god stemning og frihed under ansvar. Som gæst er man selv med til at skabe turene, og vi skræddersyr hver enkelt tur efter den event, der køres til.

Vi ankommer som regel til destinationen midt/sidst på eftermiddagen, hvorefter man har tid til at gå ud og få noget godt at spise m.m., inden man om aftenen skal have ørerne blæst af og stemmebåndene skreget i laser.

Der er en rejseleder med i bussen, og man vil få information om turens forløb, bussens reglement samt diverse tidspunkter for afgang efter koncerten/kampen m.m.

Man beholder sin plads i bussen under hele turen, og bussen aflåses efter ankomst. Man kan således altid lade sine ting ligge i bussen, mens man er til koncert eller kamp.

Vores ture planlægges efter indholdet og destinationen. Vi skræddersyr hver enkelt tur således, at stemningen i bussen og transporttidspunktet passer til vores publikum og den event, vi skal opleve.

OPSAMLINGSSTEDER

Vi har opsamlinger ved ‘knudepunkter’ og gerne ved motorvejsbyerne. Opsamlingssteder og -tider planlægges efter de indkomne bestillinger. Er der f.eks. stor overvægt af bestillinger fra et givent område, vil ruterne naturligvis gå den vej. Vi planlægger ankomst i god tid inden koncertens starttidspunkt.

Koncerter i København: Bus fra Jylland/Fyn beregnes med ankomst kl. 14.00-15.00 og oftest 9 timers ophold.
Koncerter i Hamburg: Bus fra Jylland beregnes med ankomst kl. 14.30-15.00 og 9 timers ophold.
Koncerter i Jylland/Fyn: Busser fra flere landsdele beregnes med ankomst kl. 15.00-18.00 og 5-9 timers ophold.

BANKOPLYSNINGER FOR KARKON APS

Bank: Sparekassen Danmark
Registrerings- og kontonummer: 9070 / 2073 591069
IBAN: DK15 9805 2073 591069
BIC/SWIFT: VRAADK21

ALMINDELIGE BETINGELSER

Vil du vide mere om bestilling og betaling af rejse, depositumbetaling, alm. betingelser, forsikring eller reklamation?
Se vores handelsbetingelser

REJSEGARANTIFONDEN

Rejsegarantifonden skal dække betalingen for en pakkerejse i tilfælde af, at en rejseudbyder går konkurs – og kun ved konkurs. En pakkerejse består af bustransport og hotelovernatning(er).

Det er kun en lille del af vores rejser, der opfylder denne betingelse, og bidraget til fonden står i kontrast til vores forretningsmodel. Vi har fra 2021 valgt at melde os ud af fonden, og vores rejser inkl. hotelovernatning vil i stedet dækkes via en formidleraftale med den vognmand, der skal køre turen for os.

KUNDERNES ORD

Fra den gamle webshop har vi medtaget nogle af kundernes ord fra tiden før anmeldelser på vores Facebook-side, Trustpilot og Google – sådanne ord skal man ikke kassére, vel?

“Ed Sheeran-koncerten i går var bestemt fantastisk, men en stor del af en fantastisk oplevelse er, at transporten fungerer – og det lever Karkon i den grad op til!! Så tusind tak for super hurtig respons og rigtig god service! Også stor ros til GF Busser, der kørte Sønder-bussen – der manglede intet!”
Jeanette Myllerup, august 2019

“Tak for jeres gode service, jeg sendte mine to teenagepoder med bussen og fra start til slut har det været en suveræn oplevelse med information både før og efter. De unge har fortalt om hvordan chaufføren og Karen sørgede godt for dem undervejs. I fortjener alle stor ros, fortsat god dag :-)”
Camilla (om turen til Shawn Mendes i Royal Arena d. 16/3 2019)

“Vil bare lige at det var en fin tur hjem fra Copenhell i går.  En god oplevelse – i tager jer rigtigt godt af  jeres kunder. Dejligt med god vejledning i øvrigt. Tak for det. Jeg vil med glæde køre med jer fremover, hvis behovet opstår”
Kirsten Hegelund, juni 2016

“Tusinde tak for en kanon – velorganiseret tur til Bruce-koncert i Parken. Tak, fordi min veninde og jeg kunne stå på i Odense – det fungerede uden problem. Vi havde en  superguide i René! Jeg glæder mig til at rejse med Karkon til Bruce i Horsens. Mange hilsner og go’ sommer :-)”
Heidi Kummerfeldt, juni 2016

“Tak til Karsten for en helt perfekt og velgennemført tur til Paris og Rolling Stones, en oplevelse af de største. Hyggeligt selskab og god underholdning af Karsten og Henrik undervejs. Lækker bus og dygtige chauffører var med til at føre os sikkert frem og tilbage. Kan varmt anbefale Karkon som en sikker og pålidelig rejsearrangør.”
Arne Nielsen, juni 2014

“Super oplevelse at handle med Karkon – masser af info undervejs, servicen i top, man bliver behandlet som om man var den eneste kunde, masser af indlevelse og engagement. Helt tydeligt man har mange års erfaring og er et super reelt firma med begge ben på jorden! Kan varmt anbefale Karkon!”
Anna Maria Sannemand, november 2014

“Vi havde alletiders tur; problemfri transport, fint hotel og fed koncert – og oven i det en rigtig hyggelig og behagelig stemning, som Jørgen godt kan tage sin del af rosen for. Desuden skylder vi ham en særlig tak for at sørge for at vi nåede den sidste bus til Thy. Vi glæder os til at rejse med jer en anden gang.”
Lisbeth og Carsten Güllich-Nørby

“Jeg var i øvrigt også med i Hamburg sidste år – en kanon god tur der var godt tilrettelagt hele vejen igennem. Hvis der var en koncert skala så ville i få 13!”
Tina Holm, Aalborg

“Vil bare lige sige tak for en kanon tur med Karstens Busrejser til Roger Waters i Hamburg. Enestående og uformelt personale, som man kan mærke selv nyder turen. Det var ganske enkelt endnu en perfekt tur fra Jeres side.”
Nikolaj Jensen
“Jeg var til Red Hot i Hamburg, og jeg vil lige sige, at det var en kanon fed tur, og den var enormt godt arrangeret.”
Anders Møller Mathiasen

“Vi vil gerne sige dig tak for en rigtig, rigtig god tur til Tour de France i Paris. Vi har fået mod på at opleve noget mere af Paris, så vi skal helt sikkert derned igen – meget gerne samme tur næste år. Alt fungerede bare helt fint, så vi er ovenud tilfredse. Endnu engang tak og forhåbentligt på gensyn.”
Ellen og Ivan Kristensen

“Vil bare lige takke for en supergod tur til Hamborg i søndags. Alt fungerede bare perfekt; Bussen var god, Steen og Carsten havde styr på tingene og koncerten var fuldstændig fantastisk. Selv dine jyske kunder var til at holde ud 🙂 “
1000 tak!
Thomas & Linda, Københavnere (om turen til Coldplay, september 2008)