Hvorfor tage med KARKONs koncertbus?

Tag med KARKONs koncertbus til koncert og rejs sammen med en masse andre fans med samme interesse. Vi forlænger din koncertoplevelse og gør det nemt for dig at komme til/fra koncert.

Med vores koncertbusser er det nemt og bekvemt:
Slip for vanskelige/manglende parkeringsforhold, skæve bus- eller togtider til dit behov, hotelovernatning eller trættende hjemkørsel om natten i egen bil. Tænk ikke på, om du får en genstand for meget til at køre bil, eller om du nu har fået sovet nok inden hjemturen om natten.

Fordelen ved vores koncertbus er også, at du kan lade nødvendige ting ligge i bussen. Rejser du med tog eller anden offentlig transport, er du tvunget til kun at medbringe de ting, du må tage med ind til koncerten, hvilket er meget begrænset.

Vi kører i moderne turistbusser med toilet, aircondition, fornuftig benplads, sæder med tilbagelæn, musikanlæg, køleskabe, bagagerum og hvad der ellers måtte være typisk indhold i en langtursbus.

Med vores koncertbusser er prisen fair:
Det er tit billigst at tage med vores bustransport til koncert eller anden event:
Når du (ud over bekvemmelighederne) tæller alle udgifter til tog, færge, brændstof, brogebyr, parkering, hotel eller andet sammen, er vores priser bestemt konkurrencedygtige og fair.

Vi tilbyder dig en god, personlig service, hvor samvittigheden er i orden.
Vi bruger manuel tid på, at vores uformelle service og produkt fungerer, og man skal ikke sammenligne vores priser med diverse slagtilbud på skæve bus- eller togafgange og manglende personlig kontakt, når man skal til koncert.

Der er en rejseleder med på alle ture, så du kan altid komme i kontakt med én fra bussen eller firmaet, hvis der opstår problemer i løbet af turen – uanset tidspunkt på døgnet.

Læs lidt om prissammenligning her

Karkon koncertbus
Tag med Danmarks bedste koncertrejser
– Common transport unites the live concert audience –