Koncertbilletter, løssalg juli 2024

 kr.

KONCERTBILLETTER, løssalg
Koncertbus t/r ikke inkluderet

Netop nu kan vi frasælge følgende koncertbilletter:

5/7: Bruce Springsteen i Hannover:
4 stk. Front of Stage 2 (FOS2) ståpladser a’ kr. 1200,- (Mobileticket via TICKETMASTER.DE)

5/7: Rammstein i Valbyparken:
4 stk. alm. ståplads a’ kr. 945,- (fra BILLETLUGEN.DK)

6/7: PINK i Parken:
4 stk. alm. ståplads a’ kr. 850,- (fra TICKETMASTER.DK)
7 stk. Golden Circle ståplads a’ kr. 1200,- (fra TICKETMASTER.DK)

9/7: Bruce Springsteen i Odense:
6 stk. Inner Pitch ståplads a’ kr. 1300,- (Mobileticket via TICKETMASTER.DK)
4 stk. alm. ståplads a’ kr. 900,-(Mobileticket via TICKETMASTER.DK)

4/8: AC/DC i Hannover:
6 stk. alm. ståplads a’ kr. 1350,- (flotte fanbilletter fra EVENTIM.DE)

Vi lægger naturligvis hovedet på blokken og udsteder garanti for validitet, så du er sikker på at komme ind til koncerten.

HVORFOR SÆLGES BILLETTERNE?

Vi skal til forskellige koncerter bruge et antal billetter til rejseledere samt kunder, der gerne vil købe koncertbillet og transport samlet i én arbejdsgang hos os.
Nogle gange passer antallet af købte koncertbilletter ikke med de faktiske tal, vi ender med op til dagen for koncerten, og andre gange ændrer vores planer sig.

Derfor sælger vi disse specifikke koncertbilletter videre til jer.

Vores samvittighed og troværdighed er lige så høj, som den var, da vi startede firmaet i 1984. Vi videresælger vores overskydende koncertbilletter med god samvittighed og ønsker alle en fantastisk koncert 🙂

_____

HVORFOR IKKE TICKETMASTER RESALE?

Ticketmasters Resale funktion er god, fordi man er sikker på ikke at blive snydt – men de tager sig også rigtig godt betalt for det!

Ticketmaster tager et voldsomt gebyr for at videresælge billetterne med deres Resale funktion (ud over det billetgebyr, de i forvejen har fået), så ofte ender kunden med at betale næsten samme provision til Ticketmaster, som skal betale til diverse udenlandske markedspladser som Viagogo, Stubhub, Gigsberg osv.

Vi synes bare ikke, en hungrende koncertgæst skal betale 20% ekstra for en billet, fordi man er bange for at blive snydt: “man har jo hørt så meget, så vi må hellere…”. Ticketmaster/LiveNation har været rigtig gode til at overtage narrativet i offentligheden, så de nu næsten fremstår som de eneste troværdige officielle billetformidlere.

Som forbruger er det værd at bide mærke i:
Før 2016 kostede det 1,65 kr. at gennemføre en ordre hos Ticketmaster – svarende til betalingskort-gebyr.
EU lovgav om, at en forretning ikke måtte lægge kortgebyret over på kunden.
I stedet oprettede Ticketmaster et håndteringsgebyr pr. ordre på 4,65 kr., så kunden nu betalte 3 kr. mere end tidligere.
Senere har Ticketmaster hævet gebyret pr. billet igen og igen. De færreste kan nok huske, at i 2020 betalte man 10-15 kr. i gebyr pr. billet, mens man fra 2023 nu betaler 50-60 kr. i gebyr pr. billet.
Ønsker kunden at videresælge en billet gennem Resale-funktionen, koster det yderligere 180 kr. i gebyr.

HAR VI ET EKSEMPEL PÅ RESALE-GEBYRET?

Vi skulle bruge en billet til Metallica i Parken juni 2024. Pålydende pris var kr. 1.000,00.
Dertil 55 kr. i gebyr.
Pris i officielt salg var således kr. 1.055,00 inkl. billetgebyr.
Vi kiggede Resale-billetter og fandt en billet. Ved bestilling kom der et gebyr på: kr. 126,60.
Samlet pris i Resale: kr. 1,181,60.
Skal man bruge 2 billetter, vil det samlede billetgebyr i dette tilfælde være på kr. 358,20, hvis man finder billetterne i Resale. Dette beløb er ret beset dét, du ud over en koncertbillet til kr. 1.000,00 skal betale, hvis du vil til koncert – endda til den officielle udbyder af billetterne.

Endnu vildere bliver det, hvis en kunde i panik har købt en alm. ståplads til den flotte Platinum-pris på 1.800,- kr. Vil vedkommende sælge sin billet gennem Resale, koster den samlet næsten 2.000,- kr. for den samme billet, som officielt har en pålydende pris på kr. 1.000,00.
Det er dog svært at komme af med en billet, man har købt til Platinum-pris: Når koncerten nærmer sig, lægger Ticketmaster ofte flere billetter i salg, og disse koster normalprisen.

Således ender Ticketmasters Resale funktion med at være en evig fordel for Ticketmaster, mens kunden i mange tilfælde taber sine penge. Selve Resale-funktionen fejler ikke noget, og forretningsmodellen har succes og en kæmpe indtjening i en befolkning, der typisk har tillid til en troværdig autoritet.

Men… der var noget i gamle dage, der indgik i begrebet kundeservice… “etik”.