Depeche Mode, Royal Arena – 10/2 2024

Depeche Mode, Royal Arena d. 10/2 2024
Koncertbus t/r fra E45 – bl.a. Aalborg, Randers, Aarhus, Vejle, Odense
Koncertbillet: Ikke inkluderet

Vi arrangerer koncertbus t/r  til koncerten i Royal Arena. På nuværende tidspunkt kan vi ikke tilbyde tilkøb af koncertbilletter til denne tur.

Bestil her din bustransport t/r med evt. tilkøb af koncertbillet til koncerten i Parken. Så rejser du nemt, miljørigtigt og prisvenligt i selskab med andre fans.

OPSAMLINGER, oplæg:

Opsamlingssteder og -tider planlægges efter de indkomne bestillinger.
Turen planlægges med ankomst ved Royal Arena kl. 13.45 og udgangspunkt i følgende tider/steder:

07.00: Aalborg Busterminal, perron 10
07.20: Støvring v/ Shell Motel
07.30: Haverslev v/ Circle K
08.00: Randers C v/ Circle K
09.00: Århus, Musikhuset
10.00: Vejle v/ Bilka
10.20: Fredercia v/ Burger King
11.45: Odense SØ pendlerplads

FORSENDELSE:

Vælg “gratis forsendelse” – vi udsender alt pr. mail.

OM TICKETMASTERS BILLETSALG:

I det officielle salg solgte Ticketmaster rigtig mange billetter til opskruede platinum priser og kaldte dem “officiel platinum billet”, selv om det var præcis de billetter, som havde en lavere, officiel udmeldt pris.

Vi mener, denne prissætning er uetisk og ikke i tråd med fansenes interesse, og vi nægter at købe og videresælge eventbilletter til en højere pris, end den officielt udmeldte.

Faktisk mener vi også, Ticketmaster/LiveNations metode er i strid med den intention, der er grundlaget for den danske lovgivning:
Lov nr. 458: § 1. Billetter til kultur- og idrætsarrangementer i Danmark må ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for, medmindre der foreligger en aftale med arrangøren.

Lovens intention er at undgå ‘scalpere’ eller ‘billethajer’, der lynhurtigt køber billetter til udmeldt pris og bagefter sætter billetterne til salg til et højere beløb for at score kassen.

Loven tager ikke højde for, at billetudbyderen selv kan udmelde en officiel pris og i praksis udbyde en stor del af billetterne til en helt anden pris, der er tre gange højere. Ticketmaster/LiveNation kan således (og helt lovligt) selv gøre dét, som andre ikke må – det er jo ikke videresalg.

Således er Ticketmaster/LiveNations metode ikke ulovlig – den er grisk, forkert og uetisk!

En uheldig følgevirkning af de ‘dynamiske’ priser er, at hvis en fan f.eks. køber en billet til 3200 kr. (med en udmeldt pris på 1100 kr.), og denne fan så i sidste ende bliver forhindret i at deltage i koncerten, så står man med en udgift på 3200 kr. og vil gerne videresælge billetten uden tab. Andre fans har købt præcis samme billet til normalpris og kan sælge deres billetter til denne lavere pris.

Den dyre billet bliver rigtig svær at afsætte, uden at koncertgængeren sætter et anseeligt beløb til i salgsprocessen. Er det fair?

Er man ikke vant til at købe billetter jævnligt, kan man uforvarende komme til at købe til den høje pris og bagefter finde ud af, at man er blevet bondefanget. Er det fair?