AC/DC, Hannover – 4/8 2024 (kør selv)

8 på lager

AC/DC: PWR-UP TOUR, Hannover Messe d. 4/8 2024
Løse koncertbilletter til kør-selv-turen
Vi kan være behjælpelige med hotel

Så er der dømt HELLS BELLS!!!

AC/DC er tilbage og kommer til Europa med deres PWR/UP tour, og vi arrangerer bustur til koncerten i Hannover onsdag d. 31/7.

Hvis denne dato passer dårligt, og hvis man har mod på selv at køre en tur til den udsolgte koncert i Hannover søndag d. 4/8, så kan vi tilbyde et lille antal løse billetter (ståpladser) til denne koncert.

Er du usikker på det tyske sprog eller diverse udenlandske salgssider med tvivlsomme overpriser, har du her fundet den helt rette side – velkommen 🙂

Billetterne er flotte, trykte fanbilletter fra Eventim.de, og vi har fået dem sendt til Danmark. Man slipper således for at skulle betale 36€ pr. ordre for at få dem sendt med kurér til Danmark.

Koncertbilletterne er alm. ståplads, der koster 1380,00 kr./stk.
Prisen indeholder billettens pris, procentdel af forsendelse til Danmark, vores administrationsgebyr samt forsendelse til din adresse. Desuden får du tilsendt beskrivelse af koncertarenaen og området ift. parkering m.m.

Er du røget ind på denne side, selv om du helst vil have pakken med koncertbus t/r inkl. koncertbillet d. 31/7? Så finder du rette side HER.

Forsendelse: Når vi manuelt behandler din ordre, sender vi  billetterne som alm. brev med Postnord. Du får besked, når din forsendelse er på vej.

Skal du bruge hjælp til hotelovernatning? Så smid os en mail med ordrenummer, ankomstdato og antal nætter samt højt/lavt prisniveau for hotellet – så finder vi en god løsning til dig. Vi tager 10% i provision for denne ydelse.

LINKS:

AC/DC Homepage
Handelsbetingelser
Hvorfor køre med KARKONs koncertbusser?