Rolling Stones, Bruxelles 9-12/7 2022

Ryd

Rolling Stones: SIXTY 2022 European Tour
Weekendtur til Belgien d. 9-12. juli 2022

Koncert: King Baudouin Stadium, Bruxelles d. 11/7 2022
Afgang fra Jylland

The Stones giver koncert i 14 europæiske byer i juni/juli, og vi arrangerer en weekendtur til koncerten på King Baudouin Stadium i Bruxelles mandag d. 11/7 2022.

Turens pris inkluderer:
Bustransport t/r Jylland – Belgien
2 overnatninger på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
Koncertbillet, siddeplads kategori 2

Pris kun kr. 3.795,-/person

(tur uden koncertbillet: kr. 2.395,-/person)
(tillæg for enkeltværelse ca. 300,-/nat pr. person)

FORELØBIGT PROGRAM FOR TUREN:

Afgang fra Jylland fredag d. 8/7 sidst på aftenen
Ankomst i Leuven/Belgien lørdag formiddag
Indkvartering på hotel først på eftermiddagen
Tilbud om fællesspisning lørdag aften
Søndag kan der arrangeres tur til middelalderbyen Brügge
Rolling Stones koncert mandag aften
Hjemkørsel efter koncerten
Ankomst i Jylland tirsdag formiddag d. 12/7

BESTILLING OG LEVERING:

Ved bestilling efter 13/5 kan kun vælges fuld betaling.

Vælge gratis forsendelse – fremsendelse af diverse foregår pr. mail. Forsendelse med Postnord vælges kun, såfremt man specifikt ønsker diverse fremsendt på papir.

Rejsebevis inkl. opsamlingssted og -tid samt turens program og diverse information om hotel, generelle vilkår m.m. sendes pr. mail til den ved bestilling anvendte mailadresse. Hav venligst tålmodighed, da vi gerne vil have flere bestillinger ind, inden vi fastlægger den bedste opsamlingsrute ned gennem Jylland.

Koncertbilletter kan evt. fremsendes pr. mail inden afgang, eller de udleveres i bussen (Ticketmaster i Belgien producerer først den elektroniske kode, når vi kommer tættere på koncertdatoen).

Vi garanterer naturligvis, at samlet bestilling får udleveret sammenhængende pladser til koncerten, og man vil ved fremsendelse af rejsebevis kunne få oplyst, hvilke pladser man har fået tildelt.

BUSTRANSPORT:

Gæster fra Sjælland og Fyn stiger på bussen i Kolding, og opsamlingstidspunktet afstemmes med DSB’s ankomst fra øst.
Natkørsel både ud og hjem mellem Jylland og Belgien, så vi undgår sommerferietrafik, weekendens kødannelser og varme dagtimer. Vi kører i moderne, komfortabel turistbus med max. 50 pladser, toilet, aircon, kolde drikkevarer, sæder med tilbagelæn og fornuftig benplads. Vi kan også sørge for, at der bliver sagt pænt godnat til dig , når du skal sove 🙂

HOTEL:

Turen indeholder 2 overnatninger inkl. morgenmad på det 3-stjernede hotel Park Inn by Radisson i Leuven. Leuven ligger 17 km. fra Bruxelles og har nem adgang med tog, hvis man vil ind til Bruxelles. Leuven er en smuk og interessant by, hvor middelalderen præger byens centrum. Vi forventer at smage en masse godt klosterøl!

KONCERTARENAEN:

King Baudouin Stadium er et fodboldstadion opbygget a’la Ceres Park i Aarhus, hvor scenen placeres på den ene langside. Det betyder, at det er muligt at få siddepladser under tag til en rimelig pris uden, man skal sidde 150-200 meter fra scenen. Klik på det tilføjede billede for at se en stadionoversigt. Vores siddepladser er placeret i de grønne områder.