Ed Sheeran, Øresundsparken - 4/8 2022

Ed Sheeran: The Mathematics Tour
Øresundsparken, august 2022
KOMMER I SALG, NÅR VI ER KLAR MED RUTEKORT

KONCERTDATOER:

Onsdag d. 3/8: Koncertbus t/r fra flere landsdele
Torsdag d. 4/8: Koncertbus t/r fra flere landsdele
Fredag d. 5/8: Koncertbus t/r fra hele landet (få koncertbilletter vil kunne tilkøbes på senere tidspunkt)
Lørdag d. 6/8: Koncertbus t/r fra hele landet (få koncertbilletter vil kunne tilkøbes på senere tidspunkt)

BUSTRANSPORT:

Vi arrangerer koncerthus t/r fra flere landsdele, når Ed Sheeran atter indtager Danmark.

Da Ed Sheeran spillede 2 udsolgte koncerter i Tusindårsskoven i 2019, sørgede vi for, at tusindvis af glade koncertgæster blev transporteret sikkert ud og hjem.

Der er ingen tvivl om, at vejnettet vil blive enormt belastet på koncertdagene, og man skal forvente enorme kødannelser særligt efter koncerterne.

Tager du med vores koncertbusser, skal du ikke gå 2 km. hen til bilens betalingsparkering og bagefter sidde i timelange køer for at komme hjem: Chaufføren sørger for kørslen, mens du læner dig tilbage i bussen.

De faktiske forhold for koncertbusserne på koncertdagene ift. parkering m.v. kender vi ikke endnu, så denne information kommer forventeligt først til foråret. Landsdækkende program for opsamlingssteder og tider udarbejdes snarest.

KONCERTBILLETTER:

For at undgå uetisk videresalg til ublu overpriser på diverse udenlandske markedspladser er der særlige retningslinjer vedr. køb og indgang til koncerten. Vi er 100% enige i formålet med de særlige retningslinjer, selv om det giver et par nye udfordringer for den vante koncertgænger.

Vi anbefaler, at man læser Billetlugens FAQ vedr. Ed Sheeran billetsalget.
Læs evt. vores egne, uafhængige artikler om billethajer og videresalg HER

Når koncertbilletterne skal skifte ejer, skal dette ske via Billetlugens fansale, der opstår som en søster til Eventims fansale.de. Dette er forbundet med omkostninger, men sådan er vilkårene, hvis man vil til koncert. Vi hjælper naturligvis gerne med dette videresalg.

Vores indtjening på en koncerttur ligger primært på selve bustransporten, mens vi dog tager et mindre gebyr for at bruge tid på at håndtere koncertbilletter korrekt og hjælpe så mange gæster som muligt.